En breu començaran les obres de millora del Centre Esportiu Municipal Francesc Abad, en el marc del Pla de barris del Besòs i el Maresme. Els treballs han de servir per construir un edifici d’habitatge dotacional que a la planta baixa disposarà d’instal·lacions complementàries al complex esportiu com són vestidors i dutxes.

L’activitat s’ha traslladat

Durant els dos anys que es preveu que duraran els treballs, la major part de les activitats esportives per a nens i joves del projecte es duen a terme a les pistes esportives municipals de Joan Pujades, a uns deu minuts a peu de distància del CEM Francesc Abad. També se’n fan en altres indrets com a diferents centres educatius de la zona.

Fomentar la integració a través de l’esport

Actualment el projecte per dinamitzar les pistes esportives de la Besonense compta uns 150 infants i joves del barri. L’esport és, però, una excusa per treballar altres temàtiques. Per això una part de l’activitat es desenvolupa a l’aula de deures. Les activitats són gratuïtes amb la voluntat d’arribar al màxim nombre de veïns i veïnes i s’ha incidit especialment en la integració de les noies a través de l’esport.