examen literatura catalana selectivitat 2023

Ja ha arrencat l’última jornada de la Selectivitat 2022. Aquest dijous els estudiants han començat amb l’examen d’Història de les PAU a Catalunya, que ha posat a prova els coneixements de l’alumnat amb preguntes sobre les Bases de Manresa, el franquisme i la proclamació de la República Catalana. A la sortida de les proves, les opinions dels aspirants a universitaris han estat diverses, tot i que coincideixen a l’hora de dir que ha estat “assequible”.

Satisfacció a la sortida de l’examen d’Història…

Com ja és habitual, els alumnes no han trigat a valorar l’examen d’Història a les xarxes un cop han sortit de l’aula. Segons les primeres reaccions, la prova ha estat un “regal”. Per això els estudiants han donat les gràcies al tribunal.

… però també decepció per a alguns

Alguns estudiants s’havien preparat a fons la Guerra Civil i, tot que al final no han tingut sort amb la temàtica, creuen que aconseguiran l’aprovat. D’altres, en canvi, han utilitzat l’humor per mostrar la seva decepció a la sortida de l’examen d’Història.

Últim dia de les PAU 2022 a Catalunya

Els estudiants s’enfronten al darrer dia de la Selectivitat 2022. Ha arrencat a les nou del matí amb l’examen d’Història i continuarà a les 12 h amb les proves de Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques. A la tarda serà el torn de les proves de Biologia, Dibuix Tècnic, Història de l’Art, Història de la Filosofia o Literatura Castellana.