aldarulls gran de gràcia

La cinquena jornada de protestes contra l’empresonament de Pablo Hasél ha començat de manera pacífica. Tot i això, com ja és habitual, poca estona després un grup de manifestants s’ha separat del gruix de la concentració i ha provocat incidents en diversos punts de la ciutat.

S’han desplaçat pel centre de la ciutat i també pel barri de Gràcia, concretament pel carrer de Gran de Gràcia, com va passar durant la primera nit.

Cremen vehicles i contenidors

El grup de manifestants que s’ha desplaçat fins a Gràcia ha cremat diversos vehicles, com motos i bicicletes. També ha incendiat alguns contenidors per fer barricades. Poca estona després, han arribat els Bombers i han apagat els diversos focs que han trobat al llarg del carrer.

Fortes càrregues policials

Poca estona després que els manifestants es desplacessin al carrer Gran de Gràcia, han arribat diverses furgonetes dels Mossos d’Esquadra, que han carregat contra les persones que hi havia.

Al llarg de la nit s’han produït altres incidents. Grups reduïts de manifestants han repetit els saquejos a diversos comerços del centre de la ciutat, han trencat vidres del Palau de la Música i han provocat un incendi davant de la Borsa de Barcelona.