Associació veïns Baró de Viver

Baró de Viver ja no té associació de veïns. La junta directiva de la Nova Associació de Veïns Pi i Margall de Baró de Viver s’ha dissolt sense haver-hi relleu veïnal. La manca de temps dels membres de l’entitat ha estat la raó principal per la qual ha desaparegut l’associació, al capdavant de la qual hi havia Óscar Simón. Actualment Baró de Viver és l’únic barri dels 73 de la ciutat que no té representació veïnal.

Molts projectes reivindicats

L’entitat es va començar a gestar a finals del 2013 amb vuit veïns amb l’objectiu de millorar la convivència i les instal·lacions del barri. Al llarg d’aquests anys, els líders veïnals han estat presents en la reivindicació de millores a Baró de Viver.

La inauguració del centre cívic, l’inici d’instal·lació d’ascensors als edificis, la col·locació de gespa artificial a la pista de futbol de l’Associació Esportiva Baró de Viver i l’inici de les obres del camp de futbol són algunes de les fites que s’han aconseguit durant aquests anys.

No n’és la primera vegada

Aquest no és el primer cop que Baró de Viver es queda sense associació veïnal. Anteriorment, el març del 2013, se’n va dissoldre la predecessora, l’Associació de Veïns Pi i Margall de Baró de Viver.