Els més aficionats s'han acostat a la pista sobre rodes. No sabien que ja estava instal·lada i ha estat tota una sorpresa. JOANA LLUÍS MIRET "Estava venint amb els patins i m'he trobat la pista de gel i he volgut venir a patinar." Aquest primer cap de setmana ha estat d'estrena per a alguns, tot i que no ho veien gaire clar. BELÉN REY "Es la primera vez que vengo y a probar proque nunca he patinado y seguro que me voy a dar un par de leches." ANTONIO GARCÍA "Amb els nens, amb els amics i res a provar l'experiència de patinar sobre gel." Una de les condicions imprescindibles per a tothom és protegir-se les mans amb guants. Per als més petits, a més, és obligatori l'ús de casc. Un cop tot preparat... cap dins. Per augmentar la precaució, els menuts patinen sobre una pista més petita amb aquests pingüins que els ajuden a mantenir l'equilibri. I a la pista gran... la resta, principiants i experimentats, que enguany gaudeixen d'una hora sobre els patins, mitja hora més que els anys anteriors. LAURA SERRA "Cansa molt això. Tota l'estona fent voltes i els peus és horrorós, em fa molt mal." VÍCTOR ROSSY "És molt xula, i encara que caiguem està molt bé, és molt guai." I després de tantes voltes i caigudes, un bon berenar per recuperar les forces.

La pista de gel Bargelona ja ha superat el primer dels tres caps de setmana que estarà en funcionament aquest Nadal. Els responsables consideren que l’arrencada ha estat bona i, a l’horitzó, hi ha el repte de superar els més de 90.000 patinadors de l’any passat. També s’han marcat com a fita que la pista pugui atreure en total més d’un milió de visitants; l’any passat s’hi van acostar unes 700.000 persones.

A diferència de l’any passat no hi ha hagut cues, gràcies al nou sistema de control horari que s’hi ha instal·lat. Es tracta d’un penjoll electrònic i personalitzat que avisa quan s’acaba el temps de patinatge.