L'hora s'acosta. Les banderes dels Jocs Olímpics llueixen als carrers més emblemàtics. Les famoses cabines telefòniques comparteixen protagonisme amb les Olimpíades i, fins i tot, els taxis les anuncien. És una bona oportunitat, doncs, per involucrar-s'hi, ja se sigui londinenc o de fora. JOAN ORIHUELA, voluntari "Una muy buena oportunidad para estar involucrado tanto en la ciudad como en las olimpiadas y dije '¿Por qué no intentarlo?' Pasé las pruebas y los entrenamientos y aquí estoy." La capital britànica continua amb el seu ritme habitual tot i que es respira un ambient únic que poden gaudir, fins i tot, aquells barcelonins que no van poder viure els Jocs Olímpics de Barcelona. ANABEL ATANCE "El 92 era aquí a Londres, o sigui que vaig veure les olimpíades de Barcelona per la tele." IGNACIO TARRAGÓ "Jo les olimpíades del 92 no les vaig poder viure perquè era molt petit i ara ser a Londres és una gran oportunitat per veure uns Jocs Olímpics." Coincidint amb el 20è aniversari de Barcelona 92, les comparacions són inevitables, sobretot, per a aquells barcelonins que viuen a Londres. ALÍCIA FERNÁNDEZ "Jo no sabia que era la mascota però vaig pensar que sembla el Cobi, és molt semblant." Ara bé, qui sent una nostàlgia especial són aquells qui més es van involucrar en els Jocs de Barcelona. CLARA NAVARRO "Jo vaig ser voluntària i a Barcelona l'ambient olímpic es vivia molt més, la gent de la ciutat estava molt més involucrada que la gent de Londres." A Londres es respira l'esport per totes bandes i la pluja que ha caigut els últims dies no n'ha estat un impediment. "Tot i que el temps no acompanya, els britànics no recorden un mes de juliol tant dolent des de fa anys, la ciutat ja està preparada. Un exemple són les anelles olímpiques, que penjaran del pont de la Torre de Londres fins que acabin els Jocs. Us ho ha explicat des de Londres, Marc Calderó."

La capital del Regne Unit ja està a punt per acollir un dels esdeveniments més importants de l’any, els Jocs Olímpics. Començaran aquest divendres i acabaran el 12 d’agost. Són més de tres setmanes de competició de les modalitats olímpiques.
Londres comença a vibrar amb els seus Jocs Olímpics i això es nota a carrers i places. Els punts més emblemàtics de la ciutat ja estan engalanats amb els emblemes olímpics i és que la capital britànica vol donar la seva millor cara.