El toc de queda ha tornat a desaparèixer de Barcelona. Després de la segona nit sense confinament nocturn, els veïns de la Barceloneta han tornat a denunciar botellades, aglomeracions, soroll i incivisme. A més, asseguren que s’han produït diverses baralles durant la nit.

Els veïns denuncien falta d’efectius policials

Joaquín Martín, portaveu de la plataforma ‘Barceloneta diu prou’ assegura que la nit de divendres “va ser pitjor que la revetlla de Sant Joan” i que els veïns no han pogut dormir en tota la nit. Explica que la Guàrdia Urbana va intentar desallotjar la platja, però que no hi havia prou efectius i critiquen que, tot i l’anunci de l’Ajuntament de reforços policials per assegurar la convivència amb el veïnat, falta vigilància i control.

A més, Martín afirma que encara que aconsegueixin buidar les platges, al cap d’una estona es tornen a omplir: “Amb el toc de queda almenys descansàvem a partir de les 2 h. Ara les platges s’omplen a les 2 h, a les 3 h, a les 4 h… tota la nit”.

La solució: tancar les platges

Tot i això, Barceloneta diu prou insisteix que la solució no és el toc de queda i reclama, una vegada més, tancar les platges. La plataforma assegura que així acabarien amb els problemes d’incivisme perquè la gent ja no vindria al litoral a fer botellades.