LAURA PÉREZ, regidora de Feminismes i LGTBI "Tindrà un equip especialitzat que donarà garantia de drets a les dones víctimes, als seus fills, així com als nens i nenes que són víctimes d'explotació sexual a la nostra ciutat. Garantia de drets vol dir també acompanyament i atenció a aquestes dones, també en la recuperació. Per tant, hi haurà suport psicològic i suport jurídic específic."

La ciutat tindrà un actor de referència amb un equip especialitzat per atendre les víctimes d’explotació sexual amb un acompanyament jurídic, social i psicològic per assegurar la recuperació dels seus drets. La Unitat de Tràfic d’Éssers Humans promourà la formació als agents implicats com els serveis socials, sanitaris o d’immigració, per detectar situacions de tràfic il·legal.

La regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, ha assegurat que la lluita contra l’explotació i les màfies és una prioritat i que aquest és un “primer pas important” que demostra que en l’àmbit local es pot actuar i ser una peça clau en la persecució d’aquest delicte.