Coincidint amb el Dia Mundial contra la Sida, entre les sis de la tarda i la una de la matinada es tenyeixen de vermell fins a 23 edificis emblemàtics: l’Acadèmia de les Bones Lletres, l’Ajuntament de Barcelona, el CC Arenas de Barcelona, el CaixaForum, la Casa Batlló, el Centre Comercial Gran Via 2, el Liceu, el Palauet o el Poble Espanyol.

També s’il·luminen la Fundació Francisco Godia, la Fundació Suñol, el Palau de la Generalitat, l’Hotel Axel, l’Hotel Majestic, l’Hotel W, L’Auditori, La Pedrera, el MACBA, la Sagrada Família i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). També es tenyeixen de vermell les muralles de Traginers, les de la plaça de Ramon Berenguer i les del carrer del Sotstinent Navarro.

Les botigues de Barcelona, principalment les del passeig de Gràcia i la Diagonal, també han col·laborat en la campanya amb el missatge “Barcelona dóna la cara per la sida”, il·lustrat amb un llaç vermell com a senyal de suport a la lluita contra la sida. Una gala a l’Hotel W tanca els actes d’aquest primer de desembre a la ciutat.