Són els 300 artistes que han dissenyat aquesta mitgera que hi ha a la Barceloneta. Una paret remodelada i que s'ha inspirat en el conte d'El Principi de la Saviesa', de Pere Calders. L'obra consisteix en una caixa de cartró de la qual surten de l'interior tots els objectes que es poden trobar en una platja. YIHUI HE, estudiant "Em va semblar estrany al principi perquè és una mitgera importat de Barcelona però després ens va agradar". HÉCTOR NAVARRO, estudiant "A Barcelona hi ha moltes parets i crec que és una millora pel turisme i pel paisatge urbà del barri". Una reconstrucció que ha afectat el comerç més proper. DANIEL VINYALS, responsable del restaurant Litoral "És un orgull pel restaurant tenir la façana. És una obra molt maca i senzilla a la vegada perquè dóna un caliu especial a la zona". Durant el darrer mandat l'Ajuntament ha volgut impulsar el rentat de cara d'aquestes façanes de la ciutat. Per això hi ha destinat ajuts que oscil·len entre el 20 i el 50% en els darrers quatre anys. RAMON GARCIA-BRAGADO, regidor dUrbanisme "Hem gastat aproximadament 2 milions d'euros en mitgeres. 300.000 s'han destinat a la millora d'unes 150 mitgeres que els propis particulars han decidit arreglar". Ara els més mariners tindran una missió: descobrir quin missatge conté la senyalització d'aquest vaixell de terra.

La Mitgera dels Objectes està situada al número 85 del carrer dels Pescadors, a la Barceloneta. La remodelació del mur s’ha inspirat en el conte ‘El orincipi de la saviesa’ de Pere Calders. A la part baixa de la paret, s’hi ha instal·lat una caixa d’on surten tots els objectes que hi ha incrustats: uns auriculars, un paraigua, un vaixell de paper, etc. Els objectes han estat dibuixats per 1.300 escolars del districte.

La reforma de la façana s’engloba dins del programa de remodelació de partes mitgeres que, des de fa 25 anys, promou l’Institut del Paisatge Urbà. En l’últim període (2008-2011), Barcelona ha remodelat 120 façanes repartides per tota la ciutat. La campanya ofereix ajuts per remodelar les parets que poden oscil·lar entre el 20% i el 50% del total de les obres.