Barcelona Christmas Tour 2021

El Barcelona Christmas Tour, la ruta nocturna en autobús de dos pisos per gaudir de la il·luminació nadalenca de la ciutat, ja ha apagat motors. Segons informa TMB, la iniciativa ha estat un èxit i s’han ocupat pràcticament totes les places disponibles. Durant els 19 dies en què ha funcionat el bus, s’hi han pujat unes 2.900 persones, sobretot famílies i públic local.

La ruta, de 90 minuts, recorria espais com la plaça de Catalunya, el passeig de Gràcia o la via Laietana. A més, els passatgers podien gaudir de les tradicions nadalenques catalanes, gràcies a les explicacions dels guies.

Dos busos per l’alta demanda

Pocs dies després que comencés a circular, el 27 de novembre, ja s’havien reservat totes les sortides previstes inicialment. Això va motivar que l’Ajuntament decidís assignar-hi un segon vehicle a partir del 10 de desembre, per duplicar el nombre de places.

L’experiència pilot del Nadal anterior, el Barcelona Night Tour Christmas Lights, va transportar més de 2.100 passatgers en 17 dies de funcionament.

Mesures anticovid

Al Barcelona Christmas Tour s’han aplicat les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la covid-19. Els usuaris havien de dur la mascareta durant tot el recorregut i s’havien de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic.