bus turístic nocturn

El Barcelona Christmas Tour, la ruta nocturna en autobús per seguir l’enllumenat de la ciutat, ampliarà les places i allargarà les sortides fins al 3 gener. Inicialment els recorreguts estaven previstos des del 27 de novembre fins al 27 de desembre, però l’èxit de les visites n’ha perllongat el funcionament. Les sortides es fan de dijous a diumenge en dos horaris: a les 18 h i un segon trajecte a les 19.45 h.

Un segon vehicle a partir de dijous

A finals de novembre, quan va començar a circular, es van reservar pràcticament totes les entrades. A l’inici del recorregut hi havia dues sortides previstes en un trajecte de 90 minuts de durada. És per això que l’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona han decidit conjuntament assignar un segon vehicle a partir d’aquest dijous, 10 de desembre. Les reserves es podran fer a través del portal virtual de TMB, les oficines de turisme o també de manera presencial.

Després de l’èxit de l’any passat, el Barcelona Christmas Tour ha volgut repetir el recorregut pels carrers i edificis més emblemàtics de la ciutat com la plaça de Catalunya, la Catedral, la via Laietana o el passeig de Gràcia, entre d’altres. La ruta nocturna permet que els visitants gaudeixin de la il·luminació dels carrers des del pis superior del bus turístic i, paral·lelament, conèixer les tradicions nadalenques catalanes gràcies a les explicacions en català i castellà que s’inclouen a les guies a bord del trajecte. A més, l’Ajuntament recorda que durant tot el trajecte és obligatori l’ús de la mascareta i la neteja de mans, que es fa amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen.