¤W0 45 ]] C2.5 G 0 [[ *CG i1l SANDRO DE KIARA 00.02 SANDRO DE KIARA "És com el sistema d'Alemanya, l'October Fest, i trobo que està bé implantar-ho a Barcelona pel tema de la internacionalització de la cultura de la cervesa. Aquí falta una mica de cultura de cervesa. Som molt de vi, doncs també en la cervesa a Barcelona pot aportar un punt." DAVID VINYANA "Ens sembla genial als bevedors poder tastar tants sabors. Això és com si estiguessis a una orgia de cerveses."

El Barcelona Beer Festival agafa fama i magnitud any rere any. En aquesta tercera edició s’han aplegat milers d’amants de les cerveses artesanes amb ganes de tastar nous sabors i tècniques de fermentació. També hi ha visitants que potser no són tan entesos en l’elaboració de la cervesa, però els agrada igualment i en tasten fins a trobar aquella que més els ha fet el pes.

Aquest any, el festival ha aconseguit reunir en un sol espai 339 cerveses amb una selecció especial de 20 vingudes de Flandes i un centenar provinents dels Estats Units. La majoria, però, són cerveses catalanes produïdes ben a prop de casa, mostra de la bona salut de què gaudeix el sector de la cervesa artesana.