En la seva declaració, com a testimoni, Barberà ha explicat que ella era la responsable de dur l’agenda i els llibres de comptes de Fèlix Millet. En aquest sentit, ha dit que a la planta de presidència del Palau de la Música hi havia una caixa forta on l’expresident sempre guardava grans quantitats de diners en efectiu per pagar despeses particulars. Ha recordat ingressos de 48.000, 51.000 o 90.000 euros i ha assegurat que eren “diners particulars” de Millet que utilitzava per pagar “coses d’ell” com la dona de fer feines que tenia a la casa de Barcelona i de l’Ametlla del Vallès, els diners que li donava a la seva dona per a les despeses de la casa, etc. També ha explicat que ella i les altres dues secretàries de Millet, Pilar Casanovas i Cristina Torruella, van anar a comprar “un parell de vegades” lingots d’or per a la col·lecció particular de Millet.

Barberà ha detallat que l’expresident sempre utilitzava diners en efectiu i que cada mes ella s’encarregava de fer una llista amb els pagaments que havia de fer l’expresident i posava les quantitats exactes en sobres. També portava, ha dit, diners en efectiu a una altra caixa de seguretat que Millet tenia a Caixa de Catalunya. “Era una responsabilitat, no m’agradava però ho havia de fer”, ha explicat Barberà, que ha assegurat que els diners eren “particulars de vendes de terrenys o torres”. “Sempre havia tingut molts diners en aquest aspecte”, diu. Barberà ha admès que “desgraciadament” ella va guardar diners seus en un sobre en aquesta caixa de seguretat. Emocionada ha explicat que en aquell moment s’estava separant del  seu marit i que no volia que s’endugués els seus diners.

No sap res dels viatges ni de les obres

Sobre els viatges que tant Milet com Montull van assegurar que havien pagat amb fons del Palau, Barberà ha dit que no en sap res i que això ho gestionava Jordi Montull. Només ha explicat que a principis d’any sempre compraven els bitllets per al viatge que Millet feia cada estiu amb tota la seva família a Menorca. Pel que fa a les obres particulars a les cases de Millet, Barberà ha explicat que d’això se n’encarregava la filla de Millet, Laila Millet, i que “com a molt” ella havia preparat algun sobre per pagar-ho. El fiscal Sánchez Ulled ha insistit si Barberà sabia si les obres es facturaven a través del Palau, però ella ha insistit que “no passaven per nosaltres aquestes factures”.

Sobre Ferrovial, Barberà ha admès que era el patrocinador més important del Palau i que Millet es va reunir diverses vegades amb Pedro Buenaventura, un dels directius.