ERNESTO "Nosotros llegamos a las 4.30 de la mañana para poder tener sitio y empezamos ya a cocinar la carne a las 10.30 de la mañana". A les set del matí ja no era possible aconseguir una barbacoa per cuinar. FEDELATINA gestiona aquest espai des de fa tres anys. Els caps de setmana, quan hi ha més afluència, passen per aquí unes 500 persones cada dia. Hi ha 15 barbacoes amb dos torns cada una. Per utilitzar-les cal pagar vuit euros entre setmana i 12 els caps de setmana i festius. De la neteja i l'organització se n'encarrega l'associació. Osvaldo, FEDELATINA "Está prohibido el consumo de alcohol de más de 14 grados y de menos de 14 grados hay que tener botellas de plástico, sí o sí". Pels llatinoamericans, aquest espai, únic a Barcelona, és l'excusa perfecta per trobar-se. DANIEL "Es un buen lugar, más que nada porque se parece a lo que acostumamos a hacer allá. Nosotros decimos la parrillada". El que sí que costa trobar, és gent d'aquí. MAYA "Me gustaría que se integraran un poco más y que supieran como es un poco nuestra cultura. Tu estás viendo. Es algo que compartimos. No nos conocemos de nada y hacemos amistades con las demás personas". I després d'uns quants jocs i algun accident, el menú ja està preparat. PATRICIA "Carne, chorizo, costilla, patata, yuca". D'altres, però, encara s'hauran d'esperar una estona per poder començar a cuinar.