El bar Val Douro és just davant de l’entrada principal de l’Hospital de Sant Pau. Té previst obrir portes dissabte per oferir als clients menjar i begudes per emportar i amb cita prèvia. Però aquest divendres ha apujat la persiana per endolcir el dia als empleats del recinte hospitalari repartint-los xurros amb xocolata. Els amos asseguren que és la seva manera de compensar l’esforç que han fet en la lluita contra el coronavirus.

600 racions de xurros

Durant el matí s’han distribuït 600 racions de xurros amb xocolata desfeta. Per evitar aglomeracions i complir amb totes les mesures de seguretat, els sanitaris han hagut de demanar cita prèvia per anar a recollir l’esmorzar. Els sanitaris han agraït molt aquest gest i asseguren que, després d’uns dies molt durs, ara “sembla que s’està una mica millor però queda molta feina per davant”.

Repetiran l’acció

Els empleats de la xurreria han portat safates amb xurros i ampolles amb xocolata als treballadors del Banc de Sang. El gest ha tingut molt bona acollida, però els impulsors de la iniciativa lamenten que no han pogut arribar a tots els sanitaris que ho havien demanat. Asseguren que també volen fer arribar el seu agraïment als empleats del torn de nit. Per aconseguir-ho la propera setmana repartiran 600 esmorzars més.