GEMMA CODINA, responsable del xiringuito Aigua "La nostra proposta amb el xiringuito Aigua era la d'oferir un espai gastronòmic. Aprofitant aquest espai que ens brinda aquest parc, poder oferir un lloc on la gent pogués menjar, pogués veure, pogués estar-s'hi fins a la nit. Això havia estat una antiga caserna de cavalleria. És un petit racó al barri del Baix Guinardó, no deixa de ser un petit oasi dins de Barcelona. El que fem és promocionar el producte de la terra, ja sigui d'aquí de Barcelona, utilitzant els artesans del barri, o també fent servir productes d'altres llocs de Catalunya. Poca manipulació, un producte realment boníssim, un baix cost, que és el que també la gent agraeix, que al final acabis menjant una cosa boníssima que estigui a un preu raonable. La tallada de bou amb foie, l'hamburguesa amb formatge de cabra, el cap i pota. Poder-te menjar uns peus de porc... La sorpresa de molta gent suposo que ha estat el veure l'estructura del xiringuito, que no deixa de ser el típic xiringuito que et trobes a la platja o en qualsevol racó turístic. És atípic i la gent jo crec que ho agreix moltíssim."