Avisos de megafonia i banderes grogues alerten que hi ha meduses a l'aigua. La imatge s'ha repetit a totes les platges de Barcelona. A la tarda s'hi ha sumat l'onatge, la brutícia, el vent i els núvols, que fins i tot han deixat caure algunes gotes. Tot plegat ha fet que hagin estat més aviat pocs els que s'han atrevit a banyar-se, malgrat que la platja era plena. DIEGO FERLA "Por la mañana estaba en la playa y han dicho en el altavoz que había medusas, pero estuve en el agua y no había nada. Por la tarde me metí otra vez y había dos. Creo que eran dos porque una me ha picado en el brazo y otra en la pierna." THOMAS "Hi havia bandera groga però ningú no ens n'ha dit res, no hi havia res que ens fes saber que hi havia tantes meduses. He vist la medusa i he intentat sortir de l'aigua, però poden nedar i m'ha picat." Segons la Creu Roja, en cas de picada de medusa cal evitar l'aigua dolça durant unes hores i protegir la ferida del sol. Però el millor per no patir aquestes picades és quedar-se fora de l'aigua sempre que onegi aquesta bandera.

Igual que el cap de setmana passat, aquest divendres tant els avisos de megafonia com les banderes grogues alertaven que hi havia meduses a l’aigua. A la tarda s’hi ha sumat l’onatge, la brutícia, el vent i els núvols, que fins i tot han deixat caure algunes gotes. Tot plegat ha fet que hagin estat més aviat pocs els que s’han atrevit a banyar-se, malgrat que la platja era plena de gent.

Segons la Creu Roja, en cas de picada de medusa, cal evitar remullar la ferida amb aigua dolça durant unes hores i protegir-la del sol. Però el millor per no patir aquestes picades és quedar-se fora de l’aigua sempre que onegi aquesta bandera.