Els membres del col•lectiu que ocupava el Banc Expropiat han traslladat les protestes a l'horari diürn. Aquesta tarda han organitzat un berenar en què han informat els que s'hi acostaven de les tasques socials que es feien a l'espai abans que es desallotgés. Molts veïns i ciutadans s'hi han acostat a donar-los suport. "M'he apropat perquè sé que aquests dies han passat coses aquí al banc i, la veritat, no m'ha agradat ni el desallotjament ni com s'ha fet el desallotjament." "Que ara es vulgui tancar i vallar d'aquesta manera defensant la propietat privada d'aquest home que l'ha tingut buit durant tants anys és totalment injust." "No sé mucho de la causa y eso pero he venido para saber más y ver si puedo apoyarlos de alguna manera." a aquest cap de setmana han convocat noves mobilitzacions, també de dia. Demà a partir de mig matí es duran a terme activitats lúdiques a la plaça de la Revolució que acabaran a les cinc de la tarda amb una marxa pels carrers de Gràcia. I diumenge a les 12 del migdia hi ha prevista una concentració a les portes del Banc.

El Banc Expropiat ha decidit que, a partir d’ara, les protestes es faran durant el dia i no a la nit. Aquest divendres a la tarda, una quinzena de membres del col·lectiu desallotjat han instal·lat un punt d’informació a les portes de l’espai i oferien berenar a tothom que s’hi acostés. Així volen donar a conèixer als veïns les tasques socials que duien a terme al local abans del desallotjament.

Una cinquantena de veïns i activistes han participat en la segona cassolada nocturna davant del Banc Expropiat. Poc abans de les 22 h, han fet un compte enrere que ha acabat amb l’esclat del soroll picant contra les cassoles i les mateixes planxes de ferro que tanquen totalment el local. La primera d’aquestes protestes ja va tenir lloc dijous a la mateixa hora a la plaça de la Revolució, en la primera nit sense incidents a Gràcia després del desallotjament del Banc Expropiat aquest dilluns. Les cassolades se senten tant en aquests punts de concentració com en altres indrets de la Vila de Gràcia, on els veïns piquen les seves cassoles des dels balcons.

Les protestes seguiran aquest dissabte amb una jornada lúdica oberta al barri a la plaça de la Revolució. S’iniciarà a les 11 del matí i s’allargarà fins a les 17 h. S’hi impartiran tallers de costura, de serigrafia i de cuina, entre d’altres. També hi haurà un racó infantil. També han programat un dinar popular per part de la Xarxa d’Aliments de Gràcia. La jornada acabarà amb una manifestació que recorrerà els carrers de l’entorn del Banc Expropiat.

Diumenge hi haurà una nova acció: una concentració davant de l’espai desallotjat a les 12 del migdia. Mentrestant, des del Banc Expropiat mantenen les convocatòries de cassolades cada nit a les 22 h des del carrer, places o balcons.