Al detingut aquest dilluns per la Guàrdia Urbana a la plaça de Sant Jaume se’l relaciona amb la mort de tres persones al districte de Ciutat Vella. Segons ha pogut saber betevé de fonts coneixedores del cas, els Mossos d’Esquadra el relacionen amb tres crims diferents: la mort d’un home en un incendi, la mort d’una dona que va aparèixer en un portal i l’apunyalament d’un treballador municipal, que aquest dimecres ha acabat perdent la vida.

Aquest dijous està previst que l’arrestat passi a disposició judicial. De fet, ja està als jutjats en espera que el citin per comparèixer. El jutge rebrà l’atestat dels Mossos i decidirà si acorda mesures cautelars per al detingut com la presó preventiva i per quins delictes l’investiga.

L’home va ser arrestat per la Guàrida Urbana dilluns a la tarda a la plaça de Sant Jaume. Dos agents van immobilitzar-lo després que ferís dos treballadors municipals: a un el va apunyalar i va quedar-ne ferit crític —finalment ha mort aquest dimecres— i a l’altre el va agredir lleument en el marc d’un robatori.

Ara bé, segons ha transcendit de la investigació, amb anterioritat el detingut podria haver mort un home que va ser trobat amb signes de violència dins d’un pis on s’havia declarat un incendi, al carrer del Portal Nou, al barri de Sant Pere. I després, podria haver atacat una dona que va aparèixer sense vida en un portal del carrer de l’Arc de Sant Vicenç, amb un traumatisme al cap, segons algunes fonts.

Es tracta de tres crims al districte de Ciutat Vella i en una tarda que els Mossos investiguen conjuntament des del mateix dilluns que van succeir els fets.