CARLOS VIDAL, director de l'Ikibana del Born "Pensamos que es una oportunidad de divulgar un poco la cultura japonesa y también divulgar nuestro producto. Desde el momento que empezamos con la divulgación de esta oferta, hemos recibido muchas más reservas, hemos notado un aumento del 20%." CRISTI HERNÁNDEZ "Jo crec que està molt bé perquè m'agrada moltíssim el menjar japonès, i també crec que amb la crisi, pot ajudar a aquests restaurants fent que vingui més gent i provi aquest menú." JOAN XAVIER CENON "Si pots fer diverses rutes de diferents llocs i provar-los, penso que està bé."

La primera edició d’aquesta setmana dels restaurants japonesos ha tingut molt bona acollida entre el públic. El director de l’Ikibana del Born, Carlos Vidal, assegura que la campanya està funcionant molt bé i que de moment per aquesta setmana ja han tingut un increment del 20% en les reserves.

Els establiments que s’hi han adherit ofereixen, fins diumenge 23 de juny, un menú amb alguns dels plats típics de la gastronomia nipona com el yakisoba, el teppanyaky o el sushi. El preu de 25 euros no inclou IVA ni begudes, però és més econòmic de l’habitual.

Els restaurants que participen a la Japan Restaurant Week, amb la col·laboració de ComerJapones.com i Atrapalo.com, són Can Kenji, La Cuina de l’Uribou, Teppan Yaki, Daruma, Madoriya, Sugoi, Ikibana (Paral·lel), Ikibana (Born), Shibui, Sakura-Ya, Minato, Futami, Yû, Yamadori, Iki Barcelona i Yashima.