En Feliciano és el veí afectat que denuncia assetjament immobiliari i coaccions per part de l’empresa Norvet Negotial, SL, que es dedica a la construcció de pisos a Poble-sec. Aquesta és la segona vegada que s’atura l’ordre de desnonament d’aquest veí, que fa 15 anys que viu a la finca.

Una trentena de persones s’han concentrat aquest dimecres a les portes de la casa on viu en Feliciano Estévez des de fa més d’una dècada. L’home ha denunciat a l’empresa que ha comprat l’edifici, Norvet Negotial, SL, per coaccions i mòbing. “Em tallen la llum, tinc esquerdes a casa i ningú no les vol arreglar”, denuncia en Feliciano. L’empresa es dedica a la creació i gestió de residències d’estudiants de luxe i apartaments turístics. Els veïns, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i el Sindicat de Barri del Poble Sec han donat suport des del primer dia al veí.

El desnonament s’executarà d’aquí a tres mesos

El desallotjament s’ha aturat temporalment aquest dimecres perquè els veïns i l’autoritat judicial han pactat ajornar-lo. La intenció és guanyar més temps perquè el Patronat Municipal de l’Habitatge trobi un pis social on allotjar en Feliciano. S’espera que la nova data de desnonament serà d’aquí a dos o tres mesos. Actualment a la finca només hi queden dos veïns. El Feliciano assegura que “tots han anat marxant per les pressions insoportables del propietari.”