La Taula per la Democràcia i entitats sobiranistes han convocat concentracions de rebuig a l’actuació dels cossos policials de l’estat durant el referèndum de l’1-O en el marc de l’aturada general del 3 d’octubre. A les 11 del matí, els sindicats criden els ciutadans a ser davant de l’institut Ramon Llull, un dels col·legis electorals més afectats per aquesta actuació. A la tarda, a les sis, convoquen els manifestants a la plaça de la Universitat amb el lema “En defensa dels drets i les llibertats”.

Diversos col·lectius també faran piquets en alguns barris de la ciutat i s’esperen tallades intermitents de trànsit als principals carrers.

Les grans manifestacions convocades a la ciutat s’estendran també a diversos municipis catalans: al matí, davant de col·legis electorals del territori, especialment aquells que van rebre la intervenció policial; i, a la tarda, davant dels ajuntaments.

A Barcelona s’ha convocat:

11 h Concentració a l’Institut Ramon Llull i a les escoles on hi va haver la intervenció de la policia

12 h Concentració d’estudiants a la plaça de la Universitat

13 h Concentració convocada pels sindicats CCOO i UGT davant la Delegació del Govern

18 h Concentració a la plaça de la Universitat convocada per la Taula per la Democràcia

18 h Marxa des dels Jardinets de Gràcia fins a la Catedral convocada pels sindicats que secunden la vaga general (CGT i la Intersindical)