Poc abans de les dues de la tarda, s’ha produït un accident al carrer de Tarragona, entre el carrer d’Aragó i del Consell de Cent. Un autobús de la Línia 109 ha atropellat una vianant de 35 anys que ha estat traslladada a l’Hospital Clínic en estat greu. Segons TMB, la dona hauria creuat el carrer fora del pas de vianants, tot i que ara és la Guàrdia Urbana qui s’ha fet càrrec de la investigació i establirà les causes de l’atropellament.

Fins al lloc dels fets, s’han traslladat quatre unitats del SEM. El xoc s’ha produït a la calçada -amb tres carrils- del carrer de Tarragona, en què circulen exclusivament busos i taxis, tot i que ho fan en els dos sentits de la marxa. L’autobús, en aquest cas, anava en sentit ascendent, direcció estació de Sants.

L’accident ha estat al migdia i la circulació al carrer de Tarragona s’ha restablert poc després de les 16 h.

Les xifres d’aquest 2018

Aquest any està sent especialment negre pel que fa a l’accidentalitat a Barcelona. 16 persones han mort en xocs de trànsit a la ciutat. L’últim va ser aquest mateix diumenge, quan un home va perdre la vida després d’un aparatós accident a la ronda del Mig, a l’altura de la plaça de Cerdà. El 2017 en van ser 12.