El conductor d’un cotxe ha quedat atrapat a l’interior del vehicle en xocar amb un altre turisme aquest dimarts a mitja tarda, cap als volts de les 18.15 h. L’accident s’ha produït a l’encreuament de l’avinguda Diagonal amb el carrer de Ganduxer, un punt negre dels accidents de trànsit a Barcelona. Diverses dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc de l’accident i han aconseguit rescatar la víctima, que ha estat traslladada a un hospital proper per lesions. L’altre conductor implicat en el sinistre també ha resultat ferit, però ha pogut marxar pels seus propis mitjans.

Bombers intentant treure l’home ferit en el xoc entre dos cotxes al carrer de Ganduxer

Fa anys que els veïns d’aquesta zona de Barcelona reclamen a l’Ajuntament que posi remei a l’accidentalitat de la intersecció de Diagonal amb Ganduxer, però tot i que el consistori n’està al corrent, no considera que aquest encreuament sigui un punt negre.

Tot i això fa uns dies es van tallar els arbustos del lateral de la Diagonal per millorar-ne la visibilitat, i des de fa mesos estan avaluant si fan alguna actuació per reforçar la semaforització, com ara afegir-ne un altre. Els veïns demanen celeritat perquè no s’hagin de lamentar més ferits: “És un problema de seqüenciació de semàfors, els que pugen de l’avinguda de Sarrià premen l’accelerador per evitar que el semàfor se’ls posi en vermell i es troben amb els del lateral de la Diagonal i ja és massa tard per frenar” explica Bartolomé Criado, president de l’Associació de Veïns i Comerciants del Turó Parc, entitat que fa molt temps que denuncia els accidents que passen periòdicament en aquest punt de la ciutat.