Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que s’ha amagat durant una hora a un edifici després d’haver robat, presumptament, un treballador de Correus. Segons ha explicat la víctima a betevé, mentre estava repartint les cartes al carrer d’Entença li ha donat un cop de puny i li ha estirat una cadena d’or que duia al coll. Els Mossos l’acusen d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. 

joia d'or robada en atracament a treballador Correus avinguda Mistral

Atrinxerat una hora dins un edifici

Una patrulla l’ha enxampat “in fraganti” quan feia l’estrebada. Els agents han iniciat llavors una persecució de l’home, que s’ha aconseguit amagar a l’interior d’un edifici situat al número 22 de l’avinguda de Mistral.

atracament avinguda Mistral precinte policial

La persecució ha aixecat expectació dels veïns i per seguretat, els agents han acordonat l’accés a aquest immoble i han instal·lat un ampli perímetre per accedir a l’edifici on s’ha amagat. Al cap d’una hora, els agents l’han localitzat i se l’han endut detingut. En l’operatiu han intervingut també els Bombers i el SEM perquè el lladre s’ha enfilat al terrat en un punt innaccessible.