Per cobrir totes les necessitats, el centre, situat al carrer de la Llacuna, ha habilitat dos punts d’atenció més al Raval i l’Eixample. A més, ha ofert atenció als establiments de la Rambla que van viure l’atemptat. Un equip de professionals els va visitar i donar informació perquè els comerciants puguin identificar si pateixen símptomes d’estrès posttraumàtic.

Obert les 24 hores, els 365 dies de l’any

El CUESB està obert les 24 hores, tots els dies de l’any, per atendre qualsevol cas d’urgència social. Per atendre la demanda després de l’atemptat, s’ha reforçat l’equip de persones que hi treballa habitualment i s’ha posat especial cura en la coordinació amb altres equips professionals per atendre les víctimes, familiars i afectats.

Tres dels ferits, donats d’alta

El Departament de Salut ha actualitzat les dades sobre ferits en els atemptats de Barcelona i Cambrils, i són ara 43 les persones que segueixen ingressades en tres centres hospitalaris (dos a Saragossa), tres menys que ahir. Pels fets de la Rambla, set continuen en estat crític; en lloc d’11 són ara vuit els greus, i 23 els menys greus. Per l’atac de Cambrils, continuen ateses dues persones amb pronòstic greu i tres menys greus.