LLUÍS TUSELL, vicepresident de l'AV Tres Torres “El nostre barri ens trobem amb fets com aquest, que és trobar-nos un pal de Telefónica de fusta enmig d'un pas de vianants.” Aquest és només un detall d'un dels problemes que l'Associació de Veïns de les Tres Torres detecta al barri: la gran quantitat d'obstacles que dificulten l'accessibilitat a la via pública. El Lluís és el vicepresident d'una associació que ara ha renovat la junta directiva i està formada per 10 persones. L'entitat compta amb 200 socis. LLUÍS TUSELL, vicepresident de l'AV Tres Torres “La nostra intenció és començar una campanya comunicativa a tot el barri pel primer any aconseguir duplicar la xifra d'associats i començar a fer teixit de barri.” D'aquesta manera esperen fer-se més forts per aconseguir, per exemple, nous equipaments. LLUÍS TUSELL, vicepresident de l’AV Tres Torres “El que hem vist és que aquest barri és el barri on menys s'inverteix de tota la ciutat. És el barri amb menys equipaments públics i, per tant, hem detectat que hi ha unes necessitats que ara volem afrontar de la mà de l'Ajuntament. De moment no hem tingut respostes positives, però som joves i tenim tot el temps del món. I les forces i les ganes per insistir-hi.” L'Associació de Veïns considera que el mercat és un equipament que té moltes més possibilitats. LLUÍS TUSELL, vicepresident de l’AV Tres Torres “Nosaltres hem demanat a l'Ajuntament que estudiï les possibilitats que té el propi edifici del mercat, perquè té tres alçades i només se'n està aprofitant una. Volíem analitzar si en aquest mateix edifici s'hi podia encabir algun altre equipament polivalent o per a la gent gran.” Els veïns demanen crear un grup de treball per pacificar els voltants del Mercat, ampliar les voreres i afegir-hi passos de vianants. Defensen que aquestes mesures ajudaran a reactivar comercialment carrers com ara el dels Vergós, on ara es veuen baixos tancats.

Entre els primers objectius dels nous responsables de l’entitat hi ha el d’ampliar el nombre de socis, que ara són uns 200. El vicepresident de l’associació, Lluís Tusell, explica que faran una campanya comunicativa amb la intenció de doblar el nombre de membres i “començar a fer teixit de barri”.
Lamenten que el seu és el barri “on menys s’inverteix de tota la ciutat” i estan decidits a fer que això canviï. Per exemple, consideren que el mercat està infrautilitzat i expliquen que pot ser un espai adient per “encabir-hi algun altre equipament polivalent o per a la gent gran”. També reclamen la necessitat de millorar l’accessibilitat, que qualifiquen com un dels problemes bàsics: “Les voreres són estretes i carrers com el de les Escoles Pies i dels Vergós, al voltant del mercat municipal, són com una autopista”, denuncia Lluís Tusell. Per això, el vicepresident d’aquesta entitat demana que es faci un procés participatiu per pacificar el trànsit en aquesta zona, ja que, entre altres coses, ajudaria a “reactivar comercialment el carrers”.