L’Associació Old School Barcelona, situada en ple Raval, organitza activitats setmanals per dinamitzar un barri que cada cop està més afectat pel narcotràfic. Els membres fundadors la van crear amb l’objectiu de cohesionar els veïns i aconseguir que la problemàtica no acabi degradant l’activitat social del carrer.

La seva darrera iniciativa és una recollida fins a finals de setembre de material escolar, roba i menjar que es destinaran a les famílies més necessitades del barri a través de Càritas i Acció Raval. A més, l’associació donarà el 30 % de les inscripcions dels nous socis. Un seguit d’actuacions i exposicions són els encarregats de dinamitzar els vespres per tal de reunir el màxim de públic possible i aconseguir, així, augmentar les donacions.

Old School dona suport a les queixes constants dels veïns del carrer de Sant Gil contra la proliferació dels narcopisos. De fet, han participat en moltes de les cassolades que s’estan organitzant aquests dies i fins i tot els han cedit el seu local com a punt de reunió per poder discutir com combatre aquest fenomen.