"Como veis, es un banco abandonado, que lleva tiempo abandonado aquí en el barrio, que se ocupó ayer por la noche después de una manifestación en contra de los desalojos, en contra de los deshaucios. La banca está deshauciando a miles de personas dejándolos con deudas de por vida." "S'ha ocupat i alliberat, no tant per fer-ne un ús d'habitatge, sinó per dur-hi a terme activitats necessàries per al barri que creiem que no sempre estan cobertes per les institucions pertinents, perquè d'entre tots els veïns i veïnes del barri puguem decidir col·lectivament quin ús fer-ne." JORDI FORNERS, veí de Gràcia "Ocupar una antiga oficina d'un banc, no direm el nom de quin va, el direm, La Caixa, doncs ho trobo perfecte perquè realment, cada vegada hi ha més gent que té problemes d'habitatge i que hi ha molts pisos buits. Aquest local és aquí, sense cap cap mena d'ús des de fa un temps i és perfecte que sigui per al barri de Gràcia."

Mentre que l’ocupació del bloc del Verdum va tenir el suport de totes les assemblees de la ciutat que van secundar la marxa del 15-O, aquesta nova ocupació només respon a l’Assemblea de la Vila de Gràcia, ha informat la Comissió de Comunicació de l’AcampadaBCN.

Els ocupants de l’antiga sucursal de Caixa Tarragona asseguren, però, que tenen el suport d’alguns veïns i que volen parlar-hi per decidir quin ús donen al local. Anit van “alliberar-la”, diuen via Twitter, després de la marxa que duia per lema “Gent sense cases, cases sense gent. Com s’entén?”.