Imatge d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres multireincidents acusats d’“assaltar a cops de puny un jove per robar-li el patinet i 950 euros”. Segons informa la policia, el robatori es va produir al districte de l’Eixample a les 11 de la nit, durant el toc de queda per la pandèmia del coronavirus. Els arrestats tenen 32 i 34 anys i acumulen 52 antecedents. Segons la policia, un d’ells “es va amagar i estirar al terra entre una pilona i una moto per no ser enxampat”.

 

El pla Tremall, contra la multireincidència

Des del juny, els Mossos d’Esquadra han posat en marxa el pla Tremall, una nova manera d’afrontar la problemàtica de la multireincidència, que integra diverses unitats sota la coordinació de l’Àrea d’Investigació Criminal. Gràcies a aquest pla, del juny al setembre, s’han enviat a presó preventiva més de 100 detinguts i s’han desallotjat 10 finques que havien ocupat per refugiar-s’hi. A més, des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus, s’ha detectat que molts d’aquests lladres han traslladat l’activitat delictiva del metro al TRAM i a Rodalies.

Aquest cap de setmana ha estat el primer amb toc de queda. A Barcelona, en total, s’han denunciat 539 persones per incomplir-lo.