Els Mossos d’Esquadra busquen dos homes que aquest dilluns van assaltar una farmàcia del carrer de Montsant, al Turó de la Peira. Segons ha avançat el diari digital ‘El Caso’ i ha pogut confirmar betevé, el robatori es va produir amb llum de dia. Els lladres van aconseguir entrar a l’establiment amb el mètode de l’encastament, fent servir una motocicleta per trencar l’aparador i, un cop a dins, es van endur la caixa registradora. La policia investiga els fets, que la responsable de la farmàcia va denunciar dilluns mateix, i per ara no hi hagut cap detenció.

El soroll va alertar els veïns

El robatori es va produir a primera hora del matí, abans de les 7 hores, i quan ja era de dia. Tal com es pot veure en un vídeo que ha circulat per les xarxes, els dos lladres van actuar d’una forma una mica matussera i, fins i tot, el conductor de la moto colpeja per darrere el còmplice. El soroll dels impactes reiterats del vehicle contra l’aparador va alertar els veïns, que van tenir temps d’enregistrar algunes imatges amb el mòbil. De fet, la cridòria que van fer els testimonis va provocar que els lladres fugissin ràpidament.

Els vídeos facilitaran la investigació policial per identificar i trobar els responsables del robatori. Aquest dijous la policia també ha recollit les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment.

Més despesa per les destrosses que pel robatori

La propietària de la farmàcia, Yolanda Trillo, ha explicat a betevé que mai abans no havia viscut una situació com aquesta: “Hem patit furts però res semblant”. Aquesta farmacèutica ja fa més de tres dècades que treballa a la zona i assegura que “és un barri complicat”.

Els lladres es van endur part de la caixa registradora, però l’import que hi havia és menor: “És només el calaix del canvi”, ha explicat Trillo. Per contra, els danys a l’establiment sí que disparen la factura. “Ens han trencat la pantalla de l’ordinador, han malmès un moble, hi ha diverses destrosses”, ha detallat, tot i que el més costós serà el cost del vidre blindat, “uns 6.000 euros”, i que trigaran un parell de setmanes a tenir-lo reparat. Sortosament, l’assegurança es farà càrrec de les despeses.