Una dona amb discapacitat intel·lectual ha estat víctima d’un assalt a l’accés a l’estació de metro de la Barceloneta i s’ha fet diverses rascades. Ha passat a les 6 hores d’aquest dimecres, segons han informat els Mossos d’Esquadra. El lladre li ha robat el mòbil i ja ha estat detingut per la policia catalana. El detingut està acusat d’un delicte de robatori amb violència i acumula fins a 38 antecedents.

La detenció ha estat possible gràcies a l’actuació dels agents de seguretat privada de TMB, que han aconseguit retenir el lladre fins que ha arribat la policia.

Rectificació dels Mossos

El cos dels Mossos d’Esquadra han informat d’aquesta detenció en una piulada a Twitter, en què inicialment han assegurat que la víctima anava en cadira de rodes i havia estat assaltada a l’andana del metro. Un parell d’hores més tard, han fet una esmena per rectificar aquesta informació perquè la dona no anava en cadira de rodes, sinó que té una discapacitat intel·lectual, i el robatori s’ha produït al carrer, quan accedia a l’estació, i no a l’interior de les instal·lacions de TMB.