Aquests dies un dels temes de conversa entre els veïns de Ciutat Meridiana és la celebració que ben aviat podran estrenar les escales mecàniques als carrers de les Agudes i dels Rasos de Peguera.

El transport i col·locació de les peces de les escales mecàniques no passa desapercebut, més aviat al contrari. Aquestes escales mecàniques noves salvaran el desnivell entre les dues cotes, a l’altura de la plaça del metro Ciutat Meridiana.

Uns nous jardins més accessibles

El projecte té un cost de 3,65 milions d’euros i s’inclou dins les actuacions del Pla de barris de la Zona Nord. Les escales milloraran la mobilitat dels veïns d’aquesta àrea, que té desnivells de fins a 22 metres i on hi ha quatre blocs d’habitatges i l’Escola Ferrer i Guàrdia.

Les obres van començar fa tot just un any i preveuen, a més, la reforma dels espais interiors entre blocs d’habitatges, per tal de configurar nous camins més accessibles. Alhora, s’estan creant noves zones de descans amb nou mobiliari urbà i una nova zona de jocs infantils, a més de la renovació dels serveis de reg, clavegueram i enllumenat.