Raïm, pastanaga i pinya. Aquests són alguns dels ingredients del nou suc que estan elaborant en aquest obrador del grup de restauració Teresa Carles. Actualment, n'ofereixen 25 i tots els fan des d'aquí. El més destacat és que els fabriquen amb una màquina de "cold pressed". Això vol dir que els aliments es premsen en fred. De mica en mica, s'aboquen en aquesta màquina i en questió de segons ja tenim el suc a punt. NÚRIA ADMIRABLE, responsable de fabricació de l'obrador "Se premsa, se tritura, y luego los 180 o 200 ml lo filtramos para sacar los trocitos" Aquesta varietat de sucs fa poc que s'ha implementat a Barcelona. Es tracta d'una tècnica procedent dels Estats Units que segons els experts comporta molts avantatges respecte a les altres tècniques. JORDI BARRI, director general del grup de restauració Teresa Carles "Les principals diferencies són que el liquat tradicional fa pujar molt la calor i això danya part del producte perquè se'n van les vitamines i nutrients" L'oferta de sucs cada dia és més àmplia. No només contenen fruita sinó que ara hi han entrat també les verdures. Els nutricionistes no ho veuen amb mals ulls sempre hi quan siguin un complement d'una bona alimentació. El que sí que critiquen és una nova gamma de sucs anomenats "detox" que substitueixen els àpats entre 1 i 4 dies. JÚLIA FARRÉ, nutricionista de la Clínica Alimenta "Per aconseguir tenir un cos sa el que cal es canviar els habits i fer una dieta equilibrada per un dia veure molt suc que comportarà, les toxines les tornarem acumular". La realitat és que aquests sucs cada dia estan més de moda i per això diàriament obren nous negocis, com aquesta botiga de sucs al Born. Al Raval, també hi trobem un dels primers locals que es van instal·lar a la ciutat i van apostar per aquesta nova tècnica. GEMMA PONSA, responsable de Mother Barcelona "La nostra idea és potenciar el consum de verdures pensem que veure-les amb suc és la millor manera i ens mantenim hidratats" Aquests sucs tenen una data de caducitat d'uns tres dies i el més important és conservar-los en fred, a les botigues, els tenen entre 0 i 4 graus.

Raïm, pastanaga i pinya. Aquests són alguns dels ingredients dels nou sucs que es fabriquen amb una màquina de “cold pressed”. Això vol dir que els aliments es premsen en fred. De mica en mica, s’aboquen en aquesta màquina i en qüestió de segons el suc està a punt.

Aquesta varietat de sucs fa poc que s’ha implementat a la ciutat. Es tracta d’una tècnica procedent dels Estats Units que, segons els experts, comporta molts avantatges respecte a les altres tècniques ja que mentre que el liquat tradicional fa pujar molt la calor i això danya part del producte, amb aquesta tècnica es mantenen millor les vitamines i nutrients. Aquests sucs tenen una data de caducitat d’uns tres dies i el més important és conservar-los en fred. A les botigues, els tenen entre zero i quatre graus.

L’oferta de sucs cada dia és més àmplia. No només contenen fruita sinó que ara hi han entrat també les verdures. Els nutricionistes no ho veuen amb mals ulls sempre que siguin un complement d’una bona alimentació. El que sí que critiquen és una nova gamma de sucs anomenats “detox”, que substitueixen els àpats entre un i quatre dies.

La realitat és que aquests sucs cada dia estan més de moda i per això diàriament obren nous negocis.