El programa Barcelona Ciència, del Museu de la Ciència, juntament amb el Centre de Regulació Genòmica (CRG) i l’Institut d’Educació de Barcelona organitzen aquesta setmana, dedicada a promoure el coneixement del cervell, amb diverses activitats que enguany se centren a acostar la neurociència als joves. Per aquest motiu, hi ha programats diferents tallers, demostracions i xerrades dirigits a estudiants de batxillerat.

Una ‘neuro-festa’ a Razzmatazz
Per a dijous 18 de març, la sala Razzamatazz acollirà un concert i una ‘neuro-festa’ dedicada a la relació entre els robots i l’espècie humana. Divendres al vespre, la sala Luz de Gas també serà escenari d’experiments i xerrades.

Per al públic general, la programació d’aquesta setmana científica inclou taules rodones al voltant de temes com els efectes del cànnabis al cervell, les habilitats musicals dins aquest òrgan o el neuromàrqueting.

Aquesta celebració científica, sorgida dels mateixos investigadors, se segueix simultàniament en 72 països d’arreu. A Catalunya hi participen més de 30 grups d’investigació.