TESEO CUADRENY, portaveu del Circuit Festival "Un dels objectius quan vam començar el Circuit Festival era posicionar Barcelona com el punt de trobada, com la capital gai internacional cada mes d'agost. Pensem que ho hem aconseguit, realment la gent se'ns apropa i ens diu 'jo he vingut de França', 'jo he vingut de Sud-àfrica', 'jo he vingut d'Austràlia', 'jo he vingut del Japó i ens hem trobat aquí i ens trobem un cop l'any'."

Barcelona es converteix des de fa uns anys en un punt de trobada de vacances internacionals de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. L’objectiu d’aquest edició del Circuit Festival és consolidar la trobada i superar les 71.000 persones que hi van participar el 2013, que van deixar uns 100 milions d’euros a la ciutat.

L’organització ha preparat més de 50 activitats nocturnes per distreure aquest col·lectiu, que en un 80% procedeix de diferents països d’arreu del món. La festa de benvinguda es farà aquesta nit a la discoteca Bloc, de la ronda de Sant Pere. El centre de la festa serà el Water Park, que es farà a l’Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt, aquest dimarts, 12 d’agost.