SEBASTIEN MEYER, president de Stop Sida "Casi hay una especie de cultura que a la gente más frágil y más débil se le puede atacar, hacer cualquier cosa, y hay impunidad. La persona discriminada va a tener un cuidado de su salud sexual más dificultoso. ¿Por qué? Porque se queda en el armario, porque le cuesta hablar de su situación."

Enguany, el Pride porta per lema “STOP bullying LGTBI, ni a l’escola ni enlloc” per posar en el punt de mira l’assetjament escolar que sovint pateixen els membres del col·lectiu. La cita també és una oportunitat per diferents plataformes d’impulsar altres campanyes com la de Stop Sida, que, amb motiu del Pride, han estrenat nova seu i un nou projecte per treballar contra l’homofòbia.

Tot i haver-hi multitud d’activitats, l’acte més important del Pride 2015 és la desfilada de carrosses del Paral·lel, el proper dissabte 27 de juny, amb festa prèvia al Parc de les Tres Xemeneies a les 16 h de la tarda, on també estaran presents la Mega Pubilla, el grup de dansa Panteres Grogues i la discjòquei Vanesa Cruz, que donarà pas a les desfilades de carrosses. El punt àlgid arribarà amb la lectura del manifest contra l’assetjament escolar, ja a l’escenari de l’avinguda Maria Cristina, a la que li seguirà la gran festa posterior.