Comissaria de Ciutat Vella

Un noi menor d’edat ha estat apunyalat aquest dijous a primera hora del matí al barri del Raval, a Ciutat Vella. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les cinc de la matinada d’una baralla al carrer de les Tàpies, prop del carrer Nou de la Rambla, on hi ha la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella.

En sortir de les dependències policials, els agents han sentit crits i abans d’arribar al lloc dels fets, han trobat un noi menor d’edat ferit suposadament per arma blanca. L’han traslladat al CAP Perecamps i seguidament a l’Hospital del Mar, on l’han intervingut d’urgència. Segons fonts de l’hospital està estable i en estat menys greu.

Mentrestant, un altre jove, de 18 anys, s’ha presentat a comissaria i s’ha autoinculpat de l’agressió. Segons els Mossos, el jove presentava “indicis clars” d’haver participat en una baralla i, després de traslladar-lo a un centre mèdic, l’han detingut com a presumpte autor dels fets. La investigació està oberta.

Tutelat per la Generalitat

La DGAIA ha confirmat que el menor agredit està tutelat per l’administració. S’havia escapat d’un centre del sistema de protecció dimarts i des del Departament s’havia posat la denúncia corresponent davant dels Mossos d’Esquadra per a la seva localització. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha explicat que es presentarà com a acusació particular i interposarà una denúncia contra l’agressor, com fa sempre, diu, “en defensa dels drets del menor”.