Un home s’ha colat a l’estació del metro de Paral·lel aquest dimarts poc abans de les set del matí. Un agent de seguretat i un treballador de TMB l’han aturat en un control de validació de bitllets. Ell s’ha negat a mostrar-los res i ha intentat marxar en un comboi. El vigilant i els interventors l’han intentat retenir, i ha estat aleshores quan l’individu ha tret un ganivet i li ha clavat a la cuixa a un agent de seguretat. L’home ha resultat ferit lleu i el SEM l’ha traslladat a l’hospital.

El personal del metro ha avisat al centre de control i mentre no arribaven els mossos el presumpte agressor s’ha mostrat desafiant amb els vigilants. Quan han arribat els policies, se l’han endut detingut per amenaça i lesions. L’home, de 28 anys i nacionalitat espanyola, té antecedents per fets similars.

Nacho Arroyo, del Sindicat Professional de Seguretat Privada, ha denunciat que els agents treballen amb precarietat i que se senten “abandonats”. El col·lectiu reclama que els vigilants han de treballar en parelles i ara ho fan sols, per garantir la seva seguretat. A més diuen que el material que porten per reduir a un delinqüent són les manilles i una porra, cosa que consideren insuficient. Per això reclamen que puguin dur sprais de gel o de pebre.