Una amanida i un primer plat de carn és la proposa d'en Paco pel sopar d'avui. Un menú senzill per a una nit que no hauria de ser un gran àpat. PACO GUZMÁN, cuiner "Aquesta nit és una nit una mica incerta, perquè tothom és a casa seva." "Fas un sopar una mica lleuger, una mica de mostres. Una miqueta de marisc, una miqueta de carn, però sabent que demà que és Nadal i demà passat que és Sant Esteve hem de fer dos dinars importants. Llavors jo per aquests dos dinars el que proposo sempre és fer la cuina tradicional el que s'ha fet sempre i donar-hi un toc." "Però aquesta nit és misteriosa, no passa res la nit de Nadal, és un dinar lleuger és un dinar íntim." Un sopar lleuger, no vol dir que no s'hagi d'idear un bon menú. "Farem una nit de festa amb plats divertits i que no són cars, hem agafat una miqueta de carn i una miqueta de porc, dues verduretes i hem deixat la nit preparada." Una nit especial, en què sobretot s'ha de dedicar temps a la família. "Què és el més divertit de ser cuiner al Nadal? Que et dediques una mica a tothom, a la gent amb qui estàs compartint coses, que tens la gent al voltant, en contacte. I per fer alguna cosa divertida, primer una bassa, que seria la tradicional, i després mirar d'innovar un plat quatre cosetes però poquet o sigui coses justetes."