Exterior Happy Parc Sants

L’antic Happy Parc del carrer dels Comtes de Bell-lloc, 76-78, es convertirà en un tanatori. L’empresa funerària San Ricardo, propietat de la família Almirall Bellido, hi instal·larà un tanatori amb dues plantes i quatre sales de vetlla. L’Ajuntament ha confirmat que ha atorgat la llicència a l’empresa, que compleix els requisits i les condicions establertes a l’Ordenança de serveis funeraris.

L’antic Happy Parc de Sants, el primer parc de boles que es va instal·lar a Barcelona, va tancar portes la tardor passada a causa de l’augment del preu del lloguer. El propietari de l’edifici demanava en 15.000 euros mensuals, més d’un 300 % més del que pagaven. El nou preu va ser “inassumible” pels responsables del parc, que va acabar tancant.

L’edifici del parc infantil on ara s’instal·larà el tanatori és una nau que forma part del Patrimoni Arquitectòcnic de Barcelona.

Nous operadors al sector funerari

El 2017, l’Ajuntament va modificar l’Ordenança de serveis funeraris a Barcelona amb la intenció de facilitar l’entrada al mercat de nous operadors. En aquest marc, el consistori ha atorgat la llicència perquè “estem davant d’un procés administratiu reglat i l’empresa sol·licitant compleix tots els requisits”.