Ha passat gairebé un any d'aquestes imatges i aixecades les acampades, què ha passat en aquest temps? "Semblava que no hi érem, però de veritat, jo que estic a la Comissió Cuina m'he mogut molt i hi ha molta gent treballant." Entre els seus objectius, posar fre a les retallades, i auditar els comptes de les administracions públiques. "Hemos presentado una denuncia contra el Departament de Salut, a la Fiscalia Superior de Catalunya para denunciar todo lo que han hecho este último año." "Alrededor del territorio se está construyendo la Plataforma Auditoria Ciudadana para demostrar la ilegitimidad de la deuda, denunciar a sus responsables y exigir el no pago de una deuda ilegítima." Les activitats del primer aniversari del 15-M arrencaran demà a les sis de la tarda a la plaça de Catalunya amb aquests objectius. "Donar a conèixer, visibilitzar, tots aquests projectes que hem estat treballant durant aquest any." "Tornar a agafar forces per defensar els serveis públics i les nostres vides." "Entendemos el movimiento del 15-M como un gran taller de democracia e invitamos a todos los ciudadanos a participar en él." Aquest dissabte a les sis de la tarda tindrà lloc el que s'espera que pugui ser l'acte més multitudinari. Una manifestació convocada a moltes ciutats del món. A Barcelona sortirà de la plaça de Catalunya, pujarà per Balmes i tombarà per la Diagonal per baixar tot el passeig de Gràcia i tornar al mateix punt de sortida. "Cridem el poble de Catalunya a sortir al carrer el dia 12 per dir ben fort que només el poble és el sobirà." "Aquestes classes dirigents segueixen aprofitant la crisi per espoliar la riquesa comuna tot posant en perill la vida de les persones." Quan acabi la manifestació, el 15-M vol instal·lar-se a la plaça de Catalunya durant tres dies. "Es una asamblea permanente, no vamos a dormir, vamos a trabajar." Una feina que consistirà a consensuar accions concretes, entre altres coses, per denunciar el rescat dels bancs amb diners públics i per defensar l'estat del benestar.

Les activitats del primer aniversari del 15-M arrenquen aquest divendres a les sis de la tarda a la plaça de Catalunya

amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes que han estat treballant durant aquest any i tornar a agafar forces per defensar els serveis públics.

Dissabte 12, a les sis de la tarda, tindrà lloc el que s’espera que pugui ser l’acte més multitudinari. Una manifestació convocada a moltes ciutats del món. A Barcelona sortirà de la plaça de Catalunya, pujarà per Balmes i tombarà per la Diagonal per baixar tot el passeig de Gràcia i tornar al mateix punt de sortida. Des del moviment ja han previst mesures de seguretat per evitar qualsevol tipus d’incident. A banda del braçal, comptaran amb una setantena de persones, anomenades moderadors, que vigilaran la marxa.

Quan s’acabi la manifestació, el 15-M vol instal·lar-se a la plaça de Catalunya durant tres dies, fins al dilluns 14 de maig per fer una assemblea permanent, que no volen que esdevingui acampada. Aquesta assemblea ha de servir per consensuar accions concretes, entre altres coses, per denunciar el rescat dels bancs amb diners públics i per defensar l’estat del benestar.