LEONARDO ANSELMI plataforma Prou! "El dia de hoy es un día triste para la democracia, però no para los animales. Nosotros sabemos que en Catalunya no volverá a haber toros. A efectos prácticos la sentencia del día de hoy no cambiará absolutamente nada." PACO MARCH portaveu de la Federació d'Entitats Taurines de Catalunya "La nostra reacció és d'alegria. Són sis anys de mantenir la lluita i ara per fi el Constitucional ens dóna la raó. Ara només queda demanar el respecte a la llei i a partir d'aquí l'escenari seria que l'empresari de la Monumental, que és el propietari privat de la plaça, pogués donar corrides de toros amb normalitat."

El portaveu de la plataforma Prou! Leonardo Anselmi, assegura que aquest dijous “és un dia trist per a la democràcia i no per als animals”. Alerta que s’han vulnerat els drets de participació de la ciutadania, ja que el Parlament va prohibir les corrides de toros el juliol de 2010, arran d’una iniciativa legislativa popular (ILP) que va promoure aquesta entitat. Anselmi ha explicat que recorreran contra la resolució a tribunals internacionals superiors i que posaran en marxa diversos mecanismes per reformar la llei de protecció dels animals.

Des de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, Marco March assegura que la seva reacció és “d’alegria” i celebra que “per fi el Tribunal Constitucional ens dóna la raó després de sis anys”. March recorda que “ara cal respectar la llei” i que el Grup Balaña, que és el propietari de La Monumental, pugui fer curses de toros “amb normalitat”.