L’ambient nadalenc fa dies que es respira a la ciutat. Aquesta setmana s’ha estrenat el pessebre virtual de la plaça de Sant Jaume i el centre de Barcelona s’ha convertit en l’epicentre de les activitats de Nadal. Divendres es va estrenar l’espectacle ‘La Torre de Nadal’ i centenars de persones han omplert la plaça de Catalunya per veure’l i fer les últimes compres abans del 25 de desembre.

Carrers comercials, plens de gom a gom

A més, ja queden pocs dies perquè el tió, el Pare Noel o els Reis Mags entrin en acció i carrers comercials com el Portal de l’Àngel o Pelai s’han omplert de gom a gom per fer les últimes compres. De fet, els botiguers de les zones turístiques van celebrar l’augment de compres durant el pont de la Puríssima i van reconèixer que tot feia pensar que seria una bona campanya de Nadal.

Complicacions puntuals de mobilitat

La gran afluència de gent al centre de Barcelona ha generat, com és habitual, complicacions puntuals en la mobilitat d’aquesta zona. Alguns pàrquings, com el de la plaça de Catalunya, a mitja tarda han penjat el cartell de complert per evitar el col·lapse. De fet, la ciutat ja ha viscut altres caps de setmana amb trànsit per les activitats nadalenques i, fins i tot, la Guàrdia Urbana va haver de desviar els vehicles per evitar col·lapses.

Nadal 2022 a Barcelona: Què fer? Agenda d’activitats per gaudir de les festes!