L’AMB ha anunciat que reprèn 37 obres que van quedar aturades pel coronavirus. Segons un comunicat, ja s’ha fet una anàlisi de les condicions en què es trobaven totes les actuacions paralitzades i només es recuperarà l’activitat en aquelles que permetin complir les condicions de salut, higiene i seguretat dels treballadors.

Obres a l’espai públic i habitatge protegit

Segons l’entitat, d’aquestes 37 obres 29 actuacions són a l’espai públic i vuit, promocions d’habitatge de l’IMPSOL. Amb el restabliment dels treballs, l’AMB vol aconseguir un equilibri entre la protecció de la salut dels empleats i l’interès públic que suposa la reactivació de l’activitat econòmica a l’àrea metropolitana.

Les obres van quedar paralitzades el 27 de març amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi del coronavirus entre els treballadors i la població. Aquesta aturada es va fer amb el vistiplau dels ajuntaments dels municipis afectats.

La represa de les obres de l’AMB es produeix després que, aquest dimecres, el govern de Catalunya ha aprovat la represa gradual de les obres públiques i contractes de servei suspesos.