Alumnes de l’Escola Ramon Llull de segon de primària han participat en un taller combinat impartit per l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, a càrrec de les tècniques Idoia Perera i Paula Ramos.

L’Aula Ambiental és un servei d’educació i informació del barri, on han après com funciona la ciutat pel que fa al medi ambient i el punt verd, així com altres pràctiques de gestió i prevenció de residus. També han visitat els horts urbans per veure de prop com es conreen les plantes.

Com reciclar els residus

La colla de les 3R, en Recicla, la Reutilitza i en Redueix, han ensenyat als alumnes de segon de primària de la Ramon Llull com funciona la recollida de residus i quin tipus d’objectes s’han de portar al punt verd o a la deixalleria.

Les descobertes de l’hort

Els infants també han visitat l’hort, on més d’un s’ha endut una sorpresa. Paula Ramos, tècnica de l’Aula Ambiental, assegura que una de les coses que més els han cridat l’atenció és l’explicació de quina part de cada planta ens mengem, i s’ha mostrat sorpresa perquè alguns no sabien que la pastanaga és una arrel i que ens mengem la fulla dels enciams o la flor de la carxofa.

A l’hort han pogut identificar moltes fruites i verdures de temporada, que en molts casos només havien vist a les botigues.