Hospital Clínic

El noi de 25 anys atropellat la nit de Cap d’Any a l’avinguda Diagonal amb la rambla de Catalunya ja està recuperat. L’Hospital Clínic li va donar l’alta fa uns dies malgrat que, segons fonts del centre mèdic, “té algunes petites seqüeles”. Ha passat gairebé dos mesos des que hi va ingressar el dia de l’accident. La major part de l’ingrés ha estat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat greu i amb pronòstic reservat. 

El conductor, fugat

Mentrestant, l’autor de l’atropellament continua fugat. La Guàrdia Urbana, que és qui investiga el cas, encara no ha pogut localitzar ni el vehicle del sinistre ni en té identificat el conductor. Han pres declaració a diversos testimonis i té les imatges de tres càmeres de seguretat d’establiments de la zona, però no han aconseguit trobar-lo.

La policia creu que conduïa un turisme, de color fosc, de mida semblant a un Peugeot 308 o un Audi A3 i la principal hipòtesi amb la qual treballa és que l’accident no va ser intencionat, sinó per imprudència.

De moment, la investigació continua oberta. L’únic aspecte que sembla clar és la trajectòria del vehicle que, segons fonts policials, circulava per l’avinguda Diagonal, va pujar dalt de la vorera i va anar fins a la rambla de Catalunya, per on va baixar pel passeig central uns 300 metres fins al carrer del Rosselló, amb el perill que suposa per als vianants. La Urbana creu que dins el vehicle hi havia més persones, però de moment no n’han pogut identificar cap ni tampoc s’han presentat a comissaria.