Un grup reduït de persones que participava a la mobilització s’ha separat del gruix de la manifestació en suport al raper Pablo Hasél i ha començat a córrer en direcció via Laietana fins arribar a les portes del Palau de la Música Catalana. Allà, alguns d’ells han llançat pedres contra els vidres de l’edifici i els han trencat.

Aquest mateix grup de persones, majoritàriament joves, també ha tirat a terra diverses motos al seu pas i ha començat a incendiar petits contenidors que hi havia al carrer. Han seguit avançant pels carrers del centre i, com en nits anteriors, han trencat també aparadors de diferents establiments comercials.

La Fundació del Palau de la Música condemna els fets

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha condemnat el llançament de pedres i el trencament de “vidres i vitralls històrics”, unes destrosses que encara no han pogut ser avaluades. En un comunicat, la institució ha explicat que en el moment dels actes vandàlics ja havia acabat el concert que s’hi estava fent i bona part del públic havia marxat. Tot i això, han assegurat que unes 300 persones s’han hagut de quedar resguardades dins del Palau, que ha tancat les seves portes fins que han acabat els aldarulls.