Faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre i l'expectació i els nervis eren enormes al Parc de l'Espanya Industrial. Els representants dels 18 carrers que enguany, amb xifra rècord de participació, han format part del concurs de guarniments esperaven impacients i aguantant la xafogor el veredicte del jurat. En aquesta ocasió el primer lloc ha estat per al carrer d'Alcolea de Dalt, que va esclatar d'alegria. AGUSTÍ PUJADES, veí del carrer d'Alcolea de Dalt "Hem tingut molts nervis. La competència és molt forta, cada vegada hi ha més carrers, cada vegada la gent s'ho pren més seriosament, hi ha més mitjans, n'aprenen més. La sensació d'esforç compensat és molt gran." Una recompensa per a una decoració basada en la temàtica de la pel·lícula 'King Kong' i amb espais característics de Nova York. El segon lloc del podi se l'ha endut la plaça de la Farga, per una ambientació que transportava els vianants a un poble de la costa. LLUÍS JUBERO, Comissió de Festes de la Plaça de la Farga "Una alegria molt gran. Ja eren tres anys amb el primer premi i aquest segon també l'hem agraït molt." La tercera posició ha estat també per al carrer d'Alcolea, però de Baix, ornamentat amb elements de diferents festes populars com el Halloween. Tot i que per a molts la posició en el concurs no és el més important, la festa i la nit han estat ben llargues per als guanyadors.

Imbatible durant les tres darreres edicions, la plaça de la Farga ha perdut enguany el primer lloc i ha deixat pas al carrer d’Alcolea de Dalt.

La decoració cinematogràfica, amb figures de ‘King Kong’ i espais ambientats en la ciutat de Nova York, ha seduït el jurat, format per Josep Espin, Ferran Moran, Josep Àngel Guimerà, Samuel Salcedo i Enric Botella.

Els guarniments mariners de la plaça de la Farga han obtingut un valuós segon premi i la mescla de festes populars d’Alcolea de Baix, el tercer, un guardó reforçat pel premi a l’originalitat.

El carrer de Sagunt, ambientat en el Japó, ha caigut del pòdium i ha passat del segon al quart lloc. En total, els veïns de Sants han decorat 18 carrers en aquesta edició, dos més que l’any passat.

1. Carrer d’Alcolea de Dalt

2. Plaça de la Farga

3. Carrer d’Alcolea de Baix

4. Carrer de Sagunt

5. Carrer de Galileu

6. Carrer de Rosès – Casa Gran

7. Carrer de Finlàndia

8. Carrer de Santa Cecília

9. Carrer de Robrenyo

10. Carrer de Canalejas

11. Carrer de Rossend Arús

12. Carrer de Vallespir de Baix

13. Carrer de Guadiana

14. Carrer de Vallespir de Dalt

15. Carrer de Valladolid

16. Carrer de Papin

17. Carrer de Gayarre

18. Carrer del Masnou